Juustokakut lasissa
Tämän jälkiruoan voi valmistaa jääkaappiin etukäteen. Koristele ystävänpäivän juustokakut sydämen muotoisilla karamelleilla.
Ainekset
- 100 g pakastevademia
- 1 rkl fariinisokeria
- 200 g mascarpone-juustoa
- 1 dl sitruunatahnaa (lemon curd)
- 1-2 rkl sitruuna- tai appelsiinimehua
- ripaus kanelia
- keksimuruja, pähkinärouhetta tms
Koristeluun
- sydämen muotoisia marmeladeja
Valmistusohje
1. Mittaa pakastevadelmat pieneen kattilaan sokerin kanssa ja kuumenna niin, että sokeri sulaa ja vadelmat mehustuvat. Jäähdytä.
2. Sekoita mascarponen joukkoon sitruunatahna ja sitrusmehu, mausta kevyesti kanelilla.
3. Jaa keksimurut ja pähkinärouhe annosmaljoihin tai laseihin. Lusikoi päälle mascarponeseos. Lisää pinnalle mehustetut vadelmat.
4. Koristele lopuksi sydänmarmeladeilla.
Kokoa ihanat jälkiruoat lasiin:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous