Kachumber-salaatti
Raikas kachumber-salaatti maistuu tikkamausteseoksessa marinoitujen jättikatkarapujen lisukkeena.
Ainekset
- 1/2 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 dl limettimehua
- 3 silputtua tomaattia
- 1/2 kurkkua
- 4 kevätsipulia tai 1 pieni punasipuli
- 1 vihreä chili
- 1–2 rkl silputtua korianteria
- 1–2 rkl silputtua minttua
Valmistusohje
Sekoita sokeri ja suola limettimehuun. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Halkaise kurkku, kaavi pois siemenet ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, chili ja yrtit. Sekoita salaattiainekset keskenään, lisää limettimehu. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoamista. Tarjoile tikkamausteseoksessa marinoitujen jättikatkarapujen lisukkeena
Katso myös:
Kurkkukeitto intialaisittain, Ruoka.fi
Kurkku-retiisisalaatti, Ruoka.fi
Kurkkurullat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous