Kalkkunanjauheliha-kasviskastike
Kalkkunajauheliha-kasviskastike on helppo arkiruoka, jonka kaveriksi voit keittää perunoita.
Ainekset
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 200 g kesäkurpitsaa
- 250 g kalkkunanjauhelihaa
- 400 g tomaattimurskaa
- 1 dl kasvislientä
- 1/2 tl mineraalisuolaa
- 1 rkl tuoretta basilikaa (tai 1/2-1 tl kuivattua)
- 1 rkl tuoretta oreganoa (tai 1/2-1 tl kuivattua)
- ripaus mustapippuria
koristeeksi:
- viinisuolaheinää
Valmistusohje
Tarjoa kalkkunanjauheliha-kasviskastikkeen kera keitettyjä perunoita ja tomaatti-sipulisalaattia
1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat. Raasta tai suikaloi kesäkurpitsa.
2. Ruskista jauheliha pinnoitetussa kasarissa ilman rasvaa. Lisää kaikki kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
3. Lisää tomaattimurska sekä kasvisliemi. Mausta kastike hienonnetulla tuoreella tai kuivatulla basilikalla ja oreganolla sekä maun mukaan suolalla sekä pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen noin 10 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous