Kasvisbruschettat
Valmista herkulliset bruschettat artisokkahummuksesta ja vihanneksista. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.
Ainekset
- 1 vaalea patonki
Artisokkahummus
- 1 dl grillattuja latva-artisokkia öljyssä
- 1 prk (290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä
Lisäksi
- 12–14 kirsikkatomaattia
- 25 g rucolasalaattia
Valmistusohje
Viipaloi patonki ja paahda leivät joko grillissä tai uunissa grillivastusten alla. Nosta valutetut artisokat tehosekoittimen kulhoon ja lisää joukkoon kikherneet liemineen. Soseuta ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi levitteeksi. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Sipaise paahdetulle leivälle artisokkahummusta ja nosta päälle rucolasalaattia ja kirsikkatomaatteja.
Lisää herkullisia bruschettoja:
Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous