Reseptit

Kasvisbruschettat

Valmista herkulliset bruschettat artisokkahummuksesta ja vihanneksista. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 vaalea patonki

Artisokkahummus

  • 1 dl grillattuja latva-artisokkia öljyssä
  • 1 prk (290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä

Lisäksi

  • 12–14 kirsikkatomaattia
  • 25 g rucolasalaattia

Valmistusohje

Viipaloi patonki ja paahda leivät joko grillissä tai uunissa grillivastusten alla. Nosta valutetut artisokat tehosekoittimen kulhoon ja lisää joukkoon kikherneet liemineen. Soseuta ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi levitteeksi. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Sipaise paahdetulle leivälle artisokkahummusta ja nosta päälle rucolasalaattia ja kirsikkatomaatteja.

Lisää herkullisia bruschettoja: 

925870-bruschetta.jpg

Grillibruschetta

736112-bruschetat.jpg

Helpot rukiiset bruschetat

789091-bruschetta.jpg

Tomaatti-pestobruschetta

Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat

X