Reseptit

Kaura-rusinaskonssit

Kaura-rusinaskonssit ovat mainio ja täysipainoinen aamu- väli- tai iltapala.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Kaura-rusinaskonssit ovat mainio ja täysipainoinen aamu- väli- tai iltapala.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kaura-rusinaskonssit:

  • 1 dl neitsytkookosöljyä
  • 1 dl hunajaa
  • 5 dl kaurahiutaleita
  • 1 1/2 dl kuivattuja rusinoita
  • 1 1/2 dl kurpitsansiemeniä
  • 1/2 tl kanelia
  • ripaus suolaa
  • 1 dl omenasosetta
  • 2 kananmunaa

Valmistusohje

1. Sulata kookosöljy ja sekoita aineet kulhossa taikinaksi.

2. Lusikoi taikina 8 keoksi leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Painele keot lusikalla pyöreiksi skonsseiksi.

3. Paista 180 asteessa 15-20 minuuttia.

4. Jäähdytä ja nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi teen kera.

Skonssit valmistuvat helposti ja nopeasti:

tummat karpaloskonssit

Tummat karpaloskonssit

kaura-teeleivät ja mustikka-chiahillo

Gluteeniton kaura-teeleipä ja mustikka-chiahillo

Kookosskonssit

Kookosskonssit

Kotiliesi.fi: Sitruunalla maustetut skonssit

X