Kesäinen sorbettiunelma
Kevyt ja raikas hellepäivän herkku tai kesäinen jälkuruoka syntyy helposti ja nopeasti hedelmäsorbetista, vadelmamehusta ja kivennäisvedestä.
Ainekset
- 0,5 dl vadelmamehutiivistettä
- 5 dl kivennäsivettä
- 3 dl pakastevadelmia
- 4 palloa vadelmasorbettia (rasvaa 0,5 %, esim. Carte d'Or)
Valmistusohje
1. Sekoita mehutiiviste ja kivennäisvesi keskenään. Jaa pakastevadelmat laseihin. Kaada mehu vadelmien päälle.
2. Pyöräytä jäätelökauhalla vadelmasorbetista neljä palloa tai kauho tavallisella lusikalla neljä pientä annosta jäätelöä. Aseta sorbetti juoman päälle.
Lisää viilennystä hellepäivään:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous