Reseptit

Kesäinen sorbettiunelma

Kevyt ja raikas hellepäivän herkku tai kesäinen jälkuruoka syntyy helposti ja nopeasti hedelmäsorbetista, vadelmamehusta ja kivennäisvedestä.

Teksti:
Anna Kara
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0,5 dl vadelmamehutiivistettä
  • 5 dl kivennäsivettä
  • 3 dl pakastevadelmia
  • 4 palloa vadelmasorbettia (rasvaa 0,5 %, esim. Carte d'Or)

Valmistusohje

1. Sekoita mehutiiviste ja kivennäisvesi keskenään. Jaa pakastevadelmat laseihin. Kaada mehu vadelmien päälle.
2. Pyöräytä jäätelökauhalla vadelmasorbetista neljä palloa tai kauho tavallisella lusikalla neljä pientä annosta jäätelöä. Aseta sorbetti juoman päälle.

Lisää viilennystä hellepäivään:

hunajamelonisorbetti

Hunajamelonisorbetti

mango-tequilasorbetti

Mango-tequilasorbetti

passionhedelmasorbetti

Kuohuva passionhedelmäsorbetti

Kotiliesi.fi: Raparperijäädyke

X