Kesäkurpitsa-porkkanahöystö
Kesäkurpitsa, porkkana ja kaali sisältävät vähän energiaa, joten niitä voi huoletta syödä ison annoksen. Kasvishöystö on maukasta sellaisenaankin, mutta voit halutessasi nauttia sen kanssa pienen annoksen riisiä.
Ainekset
- 3 porkkanaa
- 300 g (2 pientä) kesäkurpitsaa
- 150 g keräkaalia
- pala inkivääriä
- 1 chili
- 11/2 rkl öljyä
- 1 rkl soijakastiketta
- suolaa
- mustapippuria
- 50 g siemen-pähkinäsekoitusta
- 3 silputtua aurinkokuivattua tomaattia
Lisäksi
- 125 g (tummaa) jasmiiniriisiä
Valmistusohje
280 kcal/annos
1. Suikaloi porkkanat, kesäkurpitsat ja kaali. Voit myös käyttää raastemyllyn karkeinta terää. Raasta inkivääri, silppua chili.
2. Kuumenna öljy paistokasarissa tai vokissa. Paista kasviksia, inkivääriä ja chiliä parissa erässä noin 3 minuuttia.
3. Mausta kasvikset soijalla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää pinnalle kuivalla pannulla paahdettua siemen-pähkinäsekoitusta ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
4. Tarjoa halutessasi lisäksi jasmiiniriisiä.
Lisää sadonkorjuu-ajan herkkuja:
Kotiliesi.fi: Kesäkurpitsarisotto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous