Kesäkurpitsapasta (Pasta con zucchine)
Kesäkurpitsapasta on helppo ruoka, jossa on vaikea epäonnistua. Kokeile esimerkiksi illallispöytään.
Ainekset
- 0.5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
- 4-5 pientä kesäkurpitsaa siivuina
- 1-2 sipulia ohuina siivuina
- 200 g kirsikkatomaatin puolikkaita
- suolaa
- loraus valkoviiniä
- silputtua persiljaa
- 400 g farfalle-perhospastaa
Valmistusohje
Laita öljy pannulle ja paista siinä sipuleita kunnes ne saavat vähän väriä. Lisää kesäkurpitsan siivut ja tomaatit. Paista kevyesti. Mausta suolalla. Keitä farfallet melkein kypsiksi, valuta ne. Kaada pasta pannulle, lisää tilkka valkoviiniä, kuumenna ja sekoita. Annostele lautasille ja koristele persiljalla.
Resepti: Ulderico De Santis, Trattoria di Romana, Turku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous