Reseptit

Kesäkurpitsasalaatti

Kesäkurpitsat kannattaa kerätä, kun ne ovat vielä hoikkia, kiinteitä ja maukkaita. Tämä raikas salaatti valmistuu hetkessä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Paula Kukkonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 pientä kesäkurpitsaa
  • 1–2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl mintunlehtiä
  • 1 punainen chili
  • sitruunamehua
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa kesäkurpitsat nauhoiksi. Kääntele nauhat öljyssä ja paista tai grillaa ne.

2. Lisää joukkoon mintunlehdet ja viipaloitu chili.

3. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Kokkaa kesäkurpitsasta:

934325-kesakurpitsapaistos.jpg

Kesäkurpitsagratiini

Lohi_kesäkurpitsapasta

Lohi-kesäkurpitsapasta

kesäkurpitsapihvit
© Otavamedia

Kesäkurpitsapihvit

Kotiliesi.fi: Kesäkurpitsa-kukkakaalisosekeitto

X