Reseptit

Ketunleipää ja mustikka-maitoa

Apilaa muistuttava ketunleipä sopii mustikka-maitoon sekä salaattiin tai leivän päälle.

Teksti:
mukulat maalla -kirja
Kuvat:
Katariina Vuori

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl mustikoita
  • 1 dl maitoa
  • muutama ketunleivänlehti
  • (1 rkl hunajaa tai sokeria)

Valmistusohje

Laita mustikat mukiin tai kulhoon. Lisää maito ja ketunleivät. Mausta halutessasi hunajalla tai sokerilla.

Lisää helppoja herkkuja mustikasta:

Mustikkamaito_ja_pullakorput
© Ari Heinonen, Otavamedia

Mustikkamaito ja pullakorput

mustikka-banaanipehmis

Mustikka-banaanipehmis

mustikka-talkkunajuoma

Mustikka-talkkunajuoma

Kotiliesi.fi: Helppo mustikkapiirakkajäätelö

X