Kevyt persikkapasha
Pashan ystävät tietävät, että jälkiruoka on kyllä herkullinen, mutta myös täyttävä. Tällä ohjeella valmistat pääsiäisen jälkiruoan kevyemmällä otteella.
Ainekset
Kevyt persikkapasha
- 2 dl kuohukermaa
- 1 tlk (420/235g) säilykepersikkaa
- 400 g maustettua sitruunarahkaa
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
koristeluun
- 10 kpl ananaskirsikoita
Valmistusohje
Kevyt persikkapasha valmistuu helposti näin:
1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi.
2. Valuta persikat siivilässä ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
3. Lisää sitruunarahkaan sokerit. Yhdistä kaikki aineet, sekoita varoen tasaiseksi.
4. Vuoraa keskikokoinen muovi-tai terässiivilä tai puinen pashamuottia puhtaalla, kostutetulla sideharsolla. Lusikoi persikkapashaseos siihen. Valuta peitettynä yön yli jääkaapissa kulhon päällä.
5. Kumoa pasha ja koristele ananaskirsikoilla. Tarjoa kevyt persikkapasha jälkiruokana sellaisenaan tai hyvän pullan kanssa.
Lue myös: Pääsiäisen vastustamattomat jälkiruoat – listasimme parhaat reseptit
Lue myös Kotiliesi.fi: Pääsiäispulla ihastuttaa monilla muodoillaan – poimi ohjeet babaan, kulitsaan, rahkapullaan ja uusiin hitteihin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous