Reseptit

Kevyt purkkijuustokakku

Purkkikakku on kevyempi vaihtoehto pullalle. Kakkuun käyvät kaikenlaiset marjat ja hedelmät.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Purkkikakku on kevyempi vaihtoehto pullalle. Kakkuun käyvät kaikenlaiset marjat ja hedelmät.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kevyt purkkijuustokakku:

  • 2-3 (kevyt)digestivekeksiä
  • 2 dl mansikoita
  • 1 1/2 dl paksua jogurttia
  • 50 g kevyttuorejuustoa
  • tomusokeria tai makeutusjauhetta
  • 1 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Murenna keksit. Viipaloi mansikat.

2. Sekoita jogurtti ja tuorejuusto keskenään. Makeuta jogurtti-juustoseos makusi mukaan ja mausta sitruunamehulla.

3. Pane ainekset kerroksittain kannelliseen lasipurkkiin.

Kokoa kakut näppärästi lasiin:

juustokakku lasissa

Juustokakku lasissa

juustokakut lasissa

Juustokakut lasissa

superhelppo mansikkatiramisu

Superhelppo mansikkatiramisu

Kotiliesi.fi: Synttärikakku lasissa

X