Reseptit

Kinkku-juustopaninit

Kinkku-juustopaninit maistuvat loistavasti aamu-, väli- tai iltapalana.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 pitkulaista hyvää sämpylää
  • 1 rkl hyvää sinappia
  • 100 g vahvaa sulatejuustoa
  • 4 isoa viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 8 paksua viipaletta kermajuustoa
  • 1 omenaa viipaleina
  • kourallinen rucolaa

Valmistusohje

1. Halkaise sämpylät ja sipaise pinnat sinapilla.

2. Voitele ne myös reilusti voimakkaalla sulatejuustolla.

3. Asettele pohjapalalle kinkku-, juusto- ja omenaviipaleet sekä runsaasti rucolaa.

4. Paina sämpylät kiinni ja grillaa ne rapeiksi voileipägrillissä tai paistinpannulla,

Katso myös:

Avokado-mozzarella-lohileipä Ruoka.fi

Broileri-paprikarucolaleipä Ruoka.fi

Täytetty pitaleipä Kotiliesi.fi

X