Kinkku-juustopaninit
Kinkku-juustopaninit maistuvat loistavasti aamu-, väli- tai iltapalana.
Ainekset
- 4 pitkulaista hyvää sämpylää
- 1 rkl hyvää sinappia
- 100 g vahvaa sulatejuustoa
- 4 isoa viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 8 paksua viipaletta kermajuustoa
- 1 omenaa viipaleina
- kourallinen rucolaa
Valmistusohje
1. Halkaise sämpylät ja sipaise pinnat sinapilla.
2. Voitele ne myös reilusti voimakkaalla sulatejuustolla.
3. Asettele pohjapalalle kinkku-, juusto- ja omenaviipaleet sekä runsaasti rucolaa.
4. Paina sämpylät kiinni ja grillaa ne rapeiksi voileipägrillissä tai paistinpannulla,
Katso myös:
Avokado-mozzarella-lohileipä Ruoka.fi
Broileri-paprikarucolaleipä Ruoka.fi
Täytetty pitaleipä Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous