Korianterilla maustettu argentiinalainen perunasalaatti
Argentiinalaisissa grillijuhlissa nautitaan lihaa salaattien ja maissin kera. Kokosimme reseptin maittavaan perunsalaattiin, joka sopii mainiosti grillikauteen.
Ainekset
- 1 kg pienikokoisia uusia perunoita
- 1 ruukku rucolaa
- 2 varhaissipulia varsineen
- 1/2 dl silputtua korianteria
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/2 dl valkoista balsamicoa
- 1 rkl karkeaa dijon-sinappia
- ripaus sormisuolaa
- 1 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Argentiinalaisissa grillijuhlissa erilaisia lihoja on tarjolla runsain määrin. Lisäkkeenä nautitaan yleensä salaatteja ja grillattua maissia.
Harjaa uudet perunat ja keitä ne lähes kypsiksi reilulla merisuolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä haaleiksi.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet. Kaada kastike perunoiden joukkoon. Silppua sipuli varsineen. Hienonna korianteri. Sekoita perunat, sipulisilppu, rucola ja korianteri. Tarjoa lihan lisäkkeenä.
Katso myös:
Alkukesän perunasalaatti, Ruoka.fi
Kesäinen perunasalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous