Reseptit

Kuorrutetut karitsankyljykset

Mehevät karitsankyljykset on kuorrutettu parmesaanilla. Lisänä maistuu vuohenjuusto-yrttipasta.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 12 karitsankyljystä
  • 2 viipaletta kuivahtanutta valkoista leipää
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria, suolaa

Valmistusohje

Mehevät karitsankyljykset kuorrutetaan parmesaanijuustolla. Lisänä maistuu vuohenjuusto-yrttipasta.

1. Ruskista kyljykset nopeasti molemmin puolin kuumalla pannulla. Pane kyljykset uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Poista leivistä kuoret ja murenna viipaleet. Lisää murusiin parmesaaniraaste ja öljy. Painele seos kyljysten toiselle pinnalle.

3. Kuorruta kyljyksiä 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia tai kunnes kuorrutus on kauniisti ruskistunut.

X