Lammaspyörykät
Ainekset
- 300 g karitsanjauhelihaa
- 200 g naudan paistijauhelihaa
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 3 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl hienonnettua rosmariinia
- 1 rkl timjaminlehtiä
- 1 dl silputtuja aurinkotomaatteja
- 1-1,5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki pyörykkäainekset keskenään. Älä vaivaa taikinaa pitkään, ettei pyöryköistä tule kuivia. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä palleroita. Paista ne kauniin ruskeiksi ja juuri ja juuri sisältä kypsiksi öljytilkassa paistinpannulla.
Vinkki: Tarjoa lisänä minitomaateista ja punasipuleista tehtyä salsaa. Mausta salsa persiljalla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Lisää tilkka öljyä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous