Lämmin brie karamelliomenoiden kanssa
Lämmin brie yhdessä karamelliomenoiden kanssa on astetta hienostuneempi jälkiruoka viikonloppuun.
Ainekset
- 1 iso briekiekko
- 1 1/2 dl pähkinäsekoitusta
- 2–3 omenaa
- 3 rkl vettä
- 1 dl fariinisokeria
- 1 halkaistu vaniljatanko
Valmistusohje
Lämmin brie karamellinmakeiden omenoiden ja pähkinöiden kanssa on helppo ja upea viikonloppuaterian jälkiruoka.
1. Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla. Rouhi karkeasti. Poista omenista siemenkodat ja lohko omenat.
2. Mittaa vesi ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna, kunnes sokeri sulaa. Lisää vaniljatanko ja omenalohkot. Hauduta omenoita liemessä hiljalleen noin 10 minuuttia.
3. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Pane brie uunipellille leivinpaperinpäälle. Lisää päälle omenat ja pähkinät. Kuumenna 10 minuuttia. Tarjoile patongin tai juustokeksien kanssa.
Katso myös:
Brie-juustoa ja pähkinäbriossia, Ruoka.fi
Mansikka-juustosalaatti, Ruoka.fi
Hunajainen briejuusto, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous