Reseptit

Lämmin kanaleipä ja ananassalsa

Herkullista arkiruokaa! Lämpimät kanaleivät ananassalsan kera helpottavat kiireistä viikkoa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 kpl rouheista sämpylää
  • 4 kpl broilerin sisäfileetä
  • öljyä
  • suolaa
  • mustpippuria
  • murennettua sinihomejuustoa

salsa:

  • pala tuoretta ananasta
  • 2 rkl hienonnettua punasipulia
  • chiliviipaleita
  • suolaa
  • pippuria
  • tilkka öljyä

Valmistusohje

Reilusti maustettu kanaleipä kirpakan salsan kanssa on nopea päivällisruoka.

Pilko ananas hyvin pieneksi silpuksi. Lisää sekaan chiliviipaleita ja punasipulisilppu. Lorauta päälle tilkka öljyssä ja mausta salsa suolalla sekä pippurilla.

Paista broilerinfileet kypsiksi tilkassa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä sämpylänpuolikkaat pannulla tai paahtimessa, sipaise leiville öljyä ja peitä salaatinlehdillä. Lisää päälle broilerinfileet, lusikallinen murennettua sinihomejuustoa ja salsaa.

X