Lämmin sienisalaatti
Ainekset
- 200 g tatteja tai muita pannuvalmiita sieniä
- 1 rkl voita
- 1 rkl öljyä
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 10 kirsikkatomaattia
- basilikaa ja lehtipersiljaa
- suolaa, pippuria
- tilkka balsamicoa
Valmistusohje
1. Silppua sienet ja sipulit. Kuumenna sieniä pannulla, kunnes neste on haihtunut.
2. Lisää öljy, voi ja silputut sipulit. Paista, kunnes sipuli on pehmennyt.
3. Lisää puolitetut tomaatit ja kuumenna hetki. Mausta seos suolalla, pippurilla ja balsamiviinietikalla. Silppua sekaan basilika ja lehtipersilja. Tarjoa salaatti suoraan pannulta hyvän leivän kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous