Reseptit

Laskiaispullat mangotäytteellä

Kiireinen leipuri oikaisee kaupan valmiilla pakastepullataikinalla. Herkullista jujua laskaispullan täytteeseen saat maustamalla kermavaahdon mangososeella.

Teksti:
Katri Schröder

Pullataikinan voi poimia myös valmiina kaupan pakastealtaasta. Kun täytteenä on mangolla maustettua kermavaahtoa, on makunautinto täydellinen.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

24

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Taikina:

  • 1 pkt (800 g) pakastepullataikinaa

Voiteluun

  • muna

Täyte

  • 2 dl vispikermaa
  • 3 rkl mangososetta

Valmistusohje

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pyörittele taikinasta tasakokoisia minipullia. Anna pullien kohota lämpimässä peitettynä noin 30 minuuttia. Voitele pullat munalla ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 7-8 minuuttia.

2. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mangosose. Leikkaa pullista kannet irti ja pursota maustettu kermavaahto pullien sisään.

X