Reseptit

Lindströmin pihvit hirvenlihasta

Hirvenjauhelihapihvit saavat makua punajuuresta. Trendikäs punajuuri on monikäyttöinen juures. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g hirvenjauhelihaa
  • 3 keskikokoista säilykepunajuurta
  • 2 perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

paistamiseen:

  • öljyä

Valmistusohje

1. Nosta jauheliha hirvenjauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen valmistusta. Raasta kulhoon punajuuret ja huolella pestyt perunat kuorineen.

2. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, kanamuna, jauheliha ja mausteet. Sekoita tasaiseksi mureketaikinaksi.

3. Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista pihvit teflonpannulla pienessä öljytilkassa kypsiksi.

Katso myös nämä reseptit:

975153-hirvenlihapyorykat.jpg

Hirvipullat jaloviinakermakastikkeessa

188696-hirvenlihapullat.jpg

Hirvenlihapullat

796022-hirvipasta_Hautala.jpg

Hirvipasta

Kotiliesi.fi: Hirvikäristys

X