Lindströmin pihvit hirvenlihasta
Hirvenjauhelihapihvit saavat makua punajuuresta. Trendikäs punajuuri on monikäyttöinen juures. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi.
Ainekset
- 500 g hirvenjauhelihaa
- 3 keskikokoista säilykepunajuurta
- 2 perunaa
- 1 sipuli
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
paistamiseen:
- öljyä
Valmistusohje
1. Nosta jauheliha hirvenjauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen valmistusta. Raasta kulhoon punajuuret ja huolella pestyt perunat kuorineen.
2. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, kanamuna, jauheliha ja mausteet. Sekoita tasaiseksi mureketaikinaksi.
3. Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista pihvit teflonpannulla pienessä öljytilkassa kypsiksi.
Katso myös nämä reseptit:
Kotiliesi.fi: Hirvikäristys
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous