Lohi-kesäkurpitsapasta

Lohi-kesäkurpitsapasta 

4 annosta
30-60 min
Helppo
Kesäkurpitsa on loistava viljaton pasta. Ohuet spagettimaiset suikaleet syntyvät mandolinilla eli terävällä vihannesleikkurilla.

Ainekset

3 isoa kesäkurpitsaa

Lisäksi

500 g lohifileetä kuutioina
3 rkl oliiviöljyä
ripaus chilirouhetta
suolaa ja mustapippuria
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna

Valmistusohje

1. Suikaloi kesäkurpitsat ohuen ohuiksi pitkiksi suikaleiksi.

2. Kuumenna oliiviöljy korkeareunaisessa paistinpannussa ja ruskista lohipalat. Mausta chilirouheella, suolalla ja mustapippurilla.

3. Lisää pannulle sitruunamehu, raastettu kuori sekä salvia. Kääntele joukkoon myös kesäkurpitsasuikaleet.

4. Anna kuumentua ja jaa ruoka lautasille.

Katso myös:
Kesäkurpitsakääryleet pastakastikkeella, Ruoka.fi
Kesäkurpitsapihvit, Ruoka.fi
Kesäkurpitsarisotto, Kotiliesi.fi

Avainsanat