Lohi-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa on loistava viljaton pasta. Ohuet spagettimaiset suikaleet syntyvät mandolinilla eli terävällä vihannesleikkurilla.
Ainekset
Lohi-kesäkurpitsapasta
- 3 isoa kesäkurpitsaa
Lisäksi
- 500 g lohifileetä kuutioina
- 3 rkl oliiviöljyä
- ripaus chilirouhetta
- suolaa ja mustapippuria
- ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
Valmistusohje
Lohi-kesäkurpitsapasta valmistuu näin helposti:
1. Lohi-kesäkurpitsapasta syntyy kesäkurpitsasta. Suikaloi ensin kesäkurpitsat ohuen ohuiksi pitkiksi suikaleiksi.
2. Kuumenna oliiviöljy korkeareunaisessa paistinpannussa ja ruskista lohipalat. Mausta chilirouheella, suolalla ja mustapippurilla.
3. Lisää pannulle sitruunamehu, raastettu kuori sekä salvia. Kääntele joukkoon myös kesäkurpitsasuikaleet.
4. Anna kuumentua ja jaa ruoka lautasille. Nauti lohi-kesäkurpitsa pasta tuoreen leivän kanssa.
Katso myös:
Kesäkurpitsakääryleet pastakastikkeella, Ruoka.fi
Kesäkurpitsapihvit, Ruoka.fi
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään kesäkurpitsarisotto
Kommentit
Viljatonta pastaa ei ole olemassa.
Kommentit
Viljatonta pastaa ei ole olemassa.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous