Lohi-pinaattipasta
Lohi-pinaattipasta on helppo ja nopasti valmistuva ruoka.
Ainekset
- 2 dl täysjyväpastaa
- vettä
- suolaa
kastike:
- öljyä
- 100 g pakastettuja sipulikuutioita
- 200 g valmiita lohisuikaleita tai itse suikaloitua lohifileetä
- 1 ps (150 g) pakastepinaattia
- 1 dl kermaa tai maustettua ruokakermaa (kolme juustoa tai kolme sipulia)
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
- Keitä pasta miedosti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.
- Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa.
- Lisää sipuli ja kuullota sitä hetki.
- Lisää kala ja jatka kypsentämistä varovasti sekoittaen pari minuuttia.
- Lisää pakastepinaatti ja kerma tai ruokakerma ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä sekoittamatta sekoittamatta, kunnes pinaatti on sulanut.
- Mausta kastike maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Sekoita varovasti.
- Ripottele joukkoon hienonnettua tilliä.
- Valuta pasta ja tarjoa kastikkeen kanssa.
- Voit puristaa lohi-pinaattipastan mausteeksi sitruunamehua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous