Mac'n'cheese
Raastettu pähkinä korvaa parmesaanin. Se on maukas ja juustoa terveellisempi vaihtoehto.
Ainekset
Mac'n'cheese:
- 400 g gluteenitonta makaronia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 prk (2,5 dl) juuston makuista ruokakermaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 palloa mozzarellaa
- 2-4 parapähkinää
Valmistusohje
Mac’n’cheese eli juustoinen makaronivuoka valmistuu helposti näin:
1. Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä.
2. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota valkosipuli pehmeäksi. Lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Hauduta muutama minuutti kannen alla.
3. Sekoita makaronit ja revitty mozzarella nopeasti ruokakerman joukkoon ja kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai annosvuokiin.
4. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, että pinta saa väriä.
5. Raasta pinnalle parapähkinää ja tarjoile mac’n’cheese jenkkityyliin mausteisten broilerinkoipien kanssa tai kepeämmin raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki: Kokeile myös makaronilaatikkoa kolmella juustolla
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy kasvis-vuohenjuustolasagne
Kommentit
Tätä suosittelen testaamaan, jos ei ole koskaan kokeillut 🙂
Kommentit
Tätä suosittelen testaamaan, jos ei ole koskaan kokeillut 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous