Makaronilaatikko kolmella juustolla
Tässä herkkuruoka vailla vertaa. Makaronilaatikon mehevöittää tuhti annos juustoja.
Ainekset
Makaronilaatikko kolmella juustolla:
- 30 g voita
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 8 dl maitoa
- 1 tl ranskalaista sinappia
- 200 g voimakasta cheddaria raasteena
- 100 g raastettua gruyereä
- 50 g raastettua parmesaania
- 250 g pennemakaroneja
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
1. Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja maito hyvin vatkaten. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää kastikkeeseen cheddar- ja gruyereraasteet. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla.
2. Keitä makaronit juuri ja juuri kypsiksi. Huuhtaise kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Pane makaronit voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kastike. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste. Kypsennä 180-asteessa noin 25 minuuttia.
Kommentit
Onnistuu varmaankin gluteenittomasta makaronista. Varmaankin hyvää grillatun makkaran kanssa, juhannusta ajatellen.
Kommentit
Onnistuu varmaankin gluteenittomasta makaronista. Varmaankin hyvää grillatun makkaran kanssa, juhannusta ajatellen.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous