Mangovaahtoa ja marinoituja marjoja
Jogurtti raikastaa mangovaahdon, ja anis antaa marjoille luonnetta.
Ainekset
Marjat
- 200 g tuoreita marjoja
- 1 dl vettä
- 1 dl sokeria
- 1 tähtianis
Mangovaahto
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 1 prk mangososetta
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Puhdista marjat. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja tähtianis. Kiehauta ja keitä 15–20 minuuttia kevyesti poreillen. Nosta kattila liedeltä ja anna liemen jäähtyä hetki.
2. Kaada vielä hieman lämmin liemi marjoille ja anna maustua hetki.
3. Vaahdota kerma. Sekoita toisessa kulhossa jogurtti, mangosose ja sokeri. Kääntele joukkoon kermavaahto.
4. Jaa marjat annosmaljoihin ja lisää päälle mangovaahto. Tarjoile heti.
Kokeile myös näitä kielenvieviä jälkiruokia:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous