Manteli-aprikoosisuklaapallot
Makeat suklaapallot sopivat vaikkapa jouluaterian pikku makeaksi tummapaahtoisen kahvin seuraksi.
Ainekset
- 200 g mantelimassaa
- 200 g tummaa suklaata
- 1 dl kuivattuja pehmeitä aprikooseja
- 1–2 rkl vettä tai manteli- tai sitruslikööriä
Viimeistelyyn
- 1 dl kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Raasta mantelimassa raastimen karkealla terällä.
2. Raasta myös suklaa ja hienonna aprikoosit veitsellä.
3. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi kulhossa, ja pyörittele sitten massasta pieniä, suupalan kokoisia palloja.
4. Pyöräytä pallot lopuksi tummassa kaakaojauheessa. Säilytä jääkaapissa.
Katso myös:
Valkosuklaa-aprikoosinamit, Ruoka.fi
Appelsiini-aprikoosi raakasuklaa, Ruoka.fi
Suklaatryffelit, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous