Marinoidut karitsanpihvit
Karitsan paahtopaistista syntyy mehevät pihvit.
Ainekset
Marinoidut karitsanpihvit
- 4 karitsan paahtopaistia
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 viipaloitua valkosipulinkynttä
- 1 rkl soijaa
- 1-2 rkl silputtua persiljaa
- 1 rkl silputtua timjamia
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Marinoidut karitsanpihvit tehdään näin helposti:
1. Pyydä kauppiasta litistämään karitsan paahtopaistit mureuttajassa tai nuiji liha itse tasapaksuiksi pihveiksi muovikelmun välissä.
2. Pane pihvit muovipussiin, kaada päälle öljy ja lisää mausteet. Anna karitsan lihan marinoitua liemessä 4 tuntia tai yön yli.
3. Valuta pihvit liemestä ja anna lämmetä huoneenlämpöiseksi. Kuumenna valurautainen paistin- tai parilapannu ja paista pihvejä noin 2-3 minuuttia puoleltaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna pihvien tekeytyä hetki folion sisällä ennen tarjoamista.
4. Tarjoa marinoidut karitsanpihvit esimerkiksi vihreiden papujen, paahdettujen perunoiden ja béarnaisekastikkeen kanssa.
Lue myös: Näin teet karitsan paahtopaistit kreikkalaiseen tapaan
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin valmistuu karitsan sisäfilee ja pienet uuniperunat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous