Marinoidut valkosipulinkynnet
Säilö valkosipulinkynnet ihanassa marinadissa.
Ainekset
Marinoidut valkosipulinkynnet
- 250 g valkosipulia
- vettä
marinadi:
- 1 dl öljyä
- 1 dl omenaviinietikkaa
- ½ dl sokeria
- ½ dl hunajaa
- 1 tl merisuolaa
- 2 laakerinlehteä
- 5 maustepippureita
- 5 viher- tai roseepippureita
- 3 neilikka
- 2 kpl (rosmariinin tai timjamin oksia)
Valmistusohje
Marinoidut valkosipulinkynnet valmistuvat helposti näin:
1. Keitä valkosipulinkynsiä vedessä noin viisi minuuttia. Huuhdo kynnet kylmällä vedellä. Kuori kynnet ja pane ne puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
2. Kiehauta kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi valkosipulinkynsien päälle tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Vinkki: Nauti marinoiduista valkosipuleista esimerkiksi leikkeleiden tai maksapateen kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Valkosipuli – kokosimme yhteen nerokkaat käyttövinkit ja parhaat reseptit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous