Mausteinen katkarapusalaatti
Mausteisen katkarapusalaatin pohjana on erilaisia salaatteja ja yrttejä.
Ainekset
Mausteinen katkarapusalaatti
- noin 200 g katkarapuja
- 2 sipulia
- 3-5 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- ½ dl öljyä
- 1 sitruunan mehu
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
lisäksi:
- 1 avocado
- muutama kirsikkatomaatti
- pari kourallista erilaisia salaatteja
- tuoreita yrttejä
Valmistusohje
Mausteinen katkarapusalaatti tehdään näin:
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan, valuta siivilässä ja kuivaa. Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulinkynnet. Huuhdo ja halkaise chili. Poista siitä kanta sekä siemenet ja suikaloi chilinpuolikkaat.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää sipulit, valkosipuli sekä chili ja kuullota niitä hetki. Lisää katkaravut ja kuumenna ne pikaisesti. Valuta sitruunamehu joukkoon ja mausta seos maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla.
Halkaise avokado ja poista siitä kivi. Kuori ja viipaloi avokadonpuolikkaat. Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit. Huuhdo ja kuivaa salaatit.
Levitä salaatinlehdet, avokadoviipaleet ja kirsikkatomaatit tarjolle ja jaa katkaravut liemineen päälle. Tarjoa mausteinen katkarapusalaatti heti.
Saatat pitää myös majoneesikastikkeen kanssa tarjottavasta katkarapusalaatista tai avokado-katkarapusalaatista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Katkaravut sopivat arkeen ja juhlaan – nappaa talteen 9 maistuvaa reseptiä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous