Mausteinen omenachutney
Tarjoa mausteista omenachutneyta esimerkiksi lihan kanssa.
Ainekset
- 600 g kuorittuja kotimaisia omenoita
- 2–3 sipulia
- 1 rkl öljyä
- 1.5 rkl currya
- 1 tl chilihiutaleita
- 1–2 kanelitankoa
- 0.5 dl väkiviinaetikkaa
- 1 pkt Dansukkerin Hillo-marmeladisokeria
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl rouhittua musta- tai valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori omenat, poista siemenkodat. Paloittele omenat. Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulinkynnet.
2. Pane ainekset kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen puolisen tuntia välillä sekoitellen.
3. Anna chutneyn jäähtyä noin 15 minuuttia ja purkita. Säilytä chutney jääkaapissa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous