Reseptit

Mimosa

Raikas mimosa sopii erinomaisesti tervetuliaismaljaksi. Koristele malja mintunlehdillä.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mimosa

  • 1/2 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
  • 1/2 dl kuohuviiniä
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Mimosa tehdään näin:

Mimosa, keväinen ja raikas tervetuliaismalja syntyy tuorepuristetusta appelsiinimehusta ja kuohuviinistä. Helppoa ja ihanaa.

1. Kaada samppanjalaseihin ensin appelsiinimehu ja sitten kuohuviini.

2. Koristele mimosa mintunlehdillä ja tarjoile se  heti.

Kaipaatko lisää drinkki-ideoita? Kokeile Sainio-drinkkiä tai Passoa-alkudrinkkiä

Katso myös Kotiliesi.fi:n Kuohuva mustikkajuoma

X