Minisandwichit vartaissa
Minisandwichit maistuvat vaikka televisionkatselun lomassa.
Ainekset
Minisandwichit
- 8 viipaletta ruisleipää
- 8 viipaletta vaaleaa maalaisleipää
- voita
Pesto
- 1 ruukku basilikaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl parmesaania raastettuna
Täyte 1
- 150 g maalaispalvikinkkua
- 100 g piparjuurella maustettua tuorejuustoa
- 3 vartta kevätsipulia tai nippu ruohosipulia hienonnettuna
- ohuita kurkkuviipaleita
Täyte 2
- 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- 150 g kylmäsavustettua possua
Lisäksi
- 4 varrastikkua
- minitomaatteja
- salaattia
Valmistusohje
Minisandwichit valmistuvat helposti näin:
1. Mittaa tehosekoittimeen pestoa varten basilika, valkosipulinkynsi ja parmesaani. Lisää hieman öljyä ja sekoita seos tasaiseksi. Lisää öljyä hiljalleen niin, että saat tahnamaisen seoksen.
2. Hienonna maalaispalvikinkku ja sekoita joukkoon tuorejuusto sekä kevätsipuli.
3. Voitele leipäviipaleet ja paahda ne rapeiksi paistinpannulla tai uunissa. Sipaise kaikkien leipäviipaleiden pinnalle pestoa. Levitä 4:lle leivälle palvikinkkuseosta ja asettele päälle kurkkuviipaleita. Käännä päälle toiset neljä leipää ja leikkaa leivät kolmioiksi. Levitä sitten 4:lle leivälle vuohenjuustoa ja asettele päälle reilusti kylmäsavupossuviipaleita. Käännä päälle toiset neljä leipää ja leikkaa leivät kolmioiksi.
4. Pujota jokaiseen vartaaseen neljä leipäkolmiota ja väleihin salaatinlehtiä ja minitomaatteja.
5. Nauti minisandwichit vaikkapa televisionkatselun lomassa.
Kokeile myös sandwich-rullia.
Katso myös Kotiliesi.fi:n Suklapossu-blogin tomaatti-vuohenjuustoleipiä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous