Reseptit

Mustaherukkavaahto

Mustaherukkavaahdossa on ihana kepeys, joka tekee herkusta toimivan jälkiruoan hieman tuhdimmalle aterialle.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl mustaherukoita (mieluiten puoliksi jäisiä)
  • 2 rkl sokeria
  • 3 kananmunan valkuaista
  • 2 ½ dl vaniljakastiketta

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita tehosekoittimessa ensin mustaherukat, sokeri ja munavaahto.

Lisää vaniljakastike ja sekoita. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria.

Laita annoskippoihin ja jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Tarjoile kylmänä.

X