Reseptit

Mustikka-banaanipehmis

Jäätelökioskin sijasta valmista pehmistä kotitekoisesti banaanista ja mustikoista. Rapeat keksimurut kruunaavat herkkuannoksen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jonne Räsänen/Otavamedia

Pakastimessa kannattaa aina olla jemmassa pari banaania. Jäädytetyistä banaaniviipaleista valmistuu hetkessä samettinen pehmis.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustikka-banaanipehmis:

  • 2 pakastettua banaania
  • 3 dl mustikoita
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 0.5 dl tomusokeria
  • 2.5 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele jäiset banaanit

2. Pane kaikki aineksest tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi

 

Katso myös:

Vaniljasemifreddo

Klassinen jäätelösooda

Jääjogurtti

Kotiliesi.fi: Karviaisjäätelö

 

X