Mustikkamisu tiramisun tapaan
Mustikkamisu on yhdistelmä suomalaista perinteistä pitkopullaa ja italialaista tiramisua.
Ainekset
Mustikkamisu tiramisun tapaan
- 12 pullapitkoviipaletta
- 1 dl maitokahvia (tai kaakaota)
- 1 tl vaniljasokeria
- 200 g pakastemustikoita (kotimaisia)
- 3 dl mustikkahilloa
Mascarponevaahto:
- 200 g mascarponea
- 2 dl kuohukermaa
- 3 rkl sokeria
- 1/2 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
Valmistusohje
Mustikkamisu tiramisun tapaan tehdään helposti näin:
1. Sekoita mascarpone pehmeäksi kulhossa. Lisää joukkoon kerma ja vatkaa varovasti käsin kuohkeaksi tasaiseksi vaahdoksi. Mausta sokerilla ja appelsiinin kuorella sekä mehulla.
2. Mausta maitokahvi vaniljasokerilla ja sulata mustikat.
3. Rakenna jälkiruoka kerroksittain kulhoon tai kulhoihin siten, että laitat ensin pohjalle pullaviipaleita, kostutat ne maitokahvilla, lusikoit päälle mustikkahilloa, mustikoita ja mascarponevaahtoa.
4. Pinnalle vielä hieman pullaa, muutama mustikka ja tarjolle mustikkamisu jälkiruokana.
Katso myös muista tiramisujen reseptejä:
Omenatiramisu
Tiramisu-jälkiruoka
Punainen tiramisu
Kotiliesi.fi: Tiramisu-juustokakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous