Mustikkamojito
Alkoholittoman mustikkamojiton kanssa toimivat mausteiset hoisinbroileripyörykät ja tapenadecrostinit. Jos haluat tehdä terästettyjä mojitoja, lisää juomaan pari senttiä vaaleaa rommia.
Ainekset
- 1 dl mustikoita
- 5 lehteä tuoretta minttua
- 1 tl sokeria
- 1 limetin mehu
- sitruunakivennäisvettä
- runsaasti jäitä
Koristeluun
- limettilohkoja
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Soseuta mustikat kulhossa haarukalla tai mojitosurvimella. Laita ensin lasin pohjalle mintunlehtiä ja sokeria ja survo ne murskaimella. Lisää sitten lasiin mustikkasose ja limetin mehu, sekoita pohjia myöten. Kaada päälle sitruunakivennäisvesi ja jäät. Sekoita nopeasti. Koristele limettisiivulla ja mintulla.
Tarjoile mausteisten hoisinmarinoitujen broileripyöryköiden ja tapenadecrostinien kanssa.
Skoolataan mojitolla:
Kotiliesi.fi: Hileinen mansikkadrinkki
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous