Reseptit

Mustikkapuuro

Mustikkapuuron rakenne on kuohkean vispipuuromainen joukkoon sekoitetun herajauheen ansiosta. Syö puuro sellaisenaan tai valuta sen päälle vielä jogurttia.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 dl pakastemustikoita
  • 1 dl sokeroimatonta mustikkamehukeittoa
  • 4 dl pinaatinlehtiä
  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 4 rkl herajauhetta
  • 2 rkl kauraleseitä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl kookosöljyä

Valmistusohje

1. Mittaa tehosekoittimen kul­hoon jogurtti, mustikat, mehu­keitto, pinaatinlehdet, pähkinät, herajauhe, kauraleseet, hunaja ja kookosöljy.

2. Sekoita tasaiseksi, kuohkeaksi puuroksi.

3. Nauti mustikkapuuro heti tai pakkaa kylmälaukkuun mukaan treeneihin. Puuro sopii syötäväk­si sellaisenaan. Voit myös valut­taa sen päälle vielä jogurttia.

Maista myös näitä ravitsevia välipaloja:

mustaherukka-chiavanukas

Mustaherukka-chiavanukas

mustikka_kvinoapuuro

Gluteeniton mustikka-kvinoapuuro

smoothie kulhossa

Marjainen smoothiekulho

Kotiliesi.fi: Ruis-mustikkapuuro

X