Napolilainen pizza

Napolilainen pizza 

yli 2h
Keskitaso
Trendikkäässä napolilaisessa pizzassa on täytteenä tomaattikastiketta, buffalomozzarellaa ja tuoreita basilikanlehtiä.

Ainekset

250 g buffalomozzarellaa
1 ruukku basilikaa

Lisäksi

1 annos juureen leivottua pizzataikinaa
1 annos raikasta tomaattikastiketta

Valmistusohje

1. Tee ensin pizzapohja.

2. Valmista tomaattikastike.

3. Levitä tomaattikastike pizza­ pohjan päälle. Valuta mozzarella­ juustopalloista nesteet pois. Revi juustoa kastikkeen päälle.

4. Kypsennä pizzaa kuumassa 250 ­asteisessa uunissa 12–15 mi­nuuttia, kunnes pohja on kypsä ja ja reunoilta rapea.

5. Levitä kypsän pizzan päälle ba­silikan lehtiä.

Kivat kasvispizzat teet myös näin:

kasvispizza munakoisolla ja kirsikkatomaateilla

Kasvispizzat munakoisosta ja kirsikkatomaateista

kasvispizza

Kasvispizza

Kasvis-levypizza

Kasvis-levypizza

Kotiliesi.fi: Nyhtökaura-tomaatti-mozzarellapizza

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:

Avainsanat