Reseptit

Nopea pitsa

Nälän yllättäessä tämä pitsa on todella nopeatekoinen, mutta myös maittava! Pohjana voit käyttää valmispohjaa. Täytä esimerkiksi kinkulla ja mozzarellalla.

Teksti:
Hanna Gullichsen
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 valmis (tai itse tehty) pitsapohja
  • n. 1/2 dl tomaattimurskaa
  • 50 g tankomozzarellaa
  • pari viipaletta prosciutto-kinkkua
  • kirsikkatomaatteja
  • oliiviöljyä
  • basilikaa

Valmistusohje

Voit toki leipoa oman pitsapohjasi, mutta valmispohja sopii mainiosti tähän nopeaan pitsaan.

Levitä pitsataikinan päälle tomaattikastiketta, revi päälle mozzarellaa ja paista 200-asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan. Kun pitsa tulee uunista, laita prosciuttoviipaleet ja halkaistut kirsikkatomaatit sen päälle. Heitä mukaan vielä kourallinen basilikaa ja lorauta tilkka oliiviöljyä.

Tutustu myös tämä reseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin.

X