Nopeat ja gluteenittomat parsapiiraat
Nopeat ja helpot parsapiiraat toimivat mainiosti alkuruokana tai iltapalana. Suosi parsaa silloin kun se on parhaimmilaan. Eli näin keväällä ja alkukesästä.
Ainekset
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- 1 kananmuna
- 2 rkl Dijon-sinappia, suolaa ja mustapippuria
- 10–12 minimaissitortillaa
- nippu vihreää parsaa
- 3 rkl sitruuna-oliiviöljyä
Pinnalle
- 1 prk raejuustoa
- nippu ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohje
1. Sekoita tuorejuustoon kananmuna ja sinappi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele maissitortillat kahdelle leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jaa juustoseos tasaisesti tortilloille.
2. Huuhtele ja kuivaa parsat. Napsauta tyvestä puiseva 2 sentin pala pois ja halkaise ne. Asettele tortilloille. Valuta pinnalle sitruuna-oliiviöljyä.
3. Paista 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
4. Sekoita raejuuston joukkoon ruohosipuli. Jaa seos hieman jäähtyneille tortilloille ja tarjoile.
Parsa maistuu piirakassa:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous