Nutellapizza
Nutellasta ja vaahtokarkeista syntyy ihana jälkiruokapizza, joka sopii tarjottavaksi myös vaikkapa lasten synttäreille.
Ainekset
- 1/2 pizzataikinaa
Täyte
- 1 prk Nutellaa tai muuta pähkinäsuklaalevitettä
- 1 pss minivaahtokarkkeja
- 2 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
Valmistusohje
1. Jaa pizzataikina 8–10 pieneen palaan, ja kauli ne ohuiksi pizzapohjiksi.
2. Notkista Nutella lusikalla tai lämmitä sitä tarvittaessa muutama sekunti mikrossa, ja levitä se pizzapohjille. Ripottele päälle minivaahtokarkkeja.
3. Paista pikkupizzoja 220-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia, tarkkaile, etteivät vaahtokarkit pala.
4. Ripottele vielä kuumien pizzojen pinnalle paahdettuja hasselpähkinöitä rouhittuina, ja nauti hieman jäähtyneenä.
Katso myös:
Nutellakuppikakut, Ruoka.fi
Nutellamousse, Ruoka.fi
Italialainen Nutella-juustokakku, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous