Reseptit

Paahdetut kaalilohkot

Fenkolilla ja siirapilla maustetut paahdetut kaalilohkot sopivat erinomaisesti dipattavaksi vaikkapa valkosipulilla ja persiljalla maustettuun maustamattomaan jogurttiin.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pieni kaalinpää
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 2 rkl siirappia
  • fetajuustoa

Valmistusohje

Leikkaa kaali lohkoiksi. Öljyä uunipelti ja asettele lohkot pellille. Valuta päälle oliiviöljy ja mausta lohkot suolalla, siirapilla ja mustapippurilla sekä fenkolinsiemenillä. Murenna pinnoille fetajuustoa. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile.

X