Reseptit

Paahdetut kasvikset

Paahdetut kasvikset maistuvat lihan seuralaisena viikonlopun lounaspöydässä. Öljy, suola ja pippuri antavat kasviksille upean paistopinnan sekä makua.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pieni punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 8 esikeitettyä ruusukaalia
  • ½ pientä kesäkurpitsaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Uunissa paahdetut kasvikset maistuvat täytetyn porsaanfileen tai broilerin fileen kanssa.

Valmista paahdetut kasvikset näin:

Keitä ruusukaalit melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Halkaise kaalit. Leikkaa paprika isoiksi suikaleiksi, lohko sipuli ja viipaloi kesäkurpitsa. Pane ainekset
uunivuokaan, valuta päälle oliiviöljyä ja sekoita. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

X