Paahtopaisti-chutneyleivät
Paahtopaistileivät tarjoillaan makean ja happaman punajuuri-karhunvatukkachutneyn kanssa.
Ainekset
Punajuuri-karhunvatukkachutney
- 400 g punajuuria
- 1 punasipuli
- 150 g pakastettuja karhunvatukoita
- 11/2 dl ruokosokeria
- 2 dl punaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
Piparjuurituorejuusto
- 200 g tuorejuustoa
- 2 tl raastettua piparjuurta (tai maun mukaan)
Lisukkeet
- 6 viipaletta isoa jyväistä paahtoleipää tai muuta leipää
- 12 viipaletta paahtopaistia
- 1 pieni ohueksi suikaloitu punasipuli
- versoja tai krasseja koristeluun
Valmistusohje
1. Tee ensin punajuuri-karhunvatukkachutney: Kuori ja kuutioi punajuuret pieneksi. Hienonna punasipuli. Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan ja keitä hiljaisella lämmöllä noin tunti, kunnes chutney on hillomaista. Anna jäähtyä, purkita ja säilytä jääkaapissa. Tarjoillaan kylmänä.
2. Sekoita tuorejuusto ja piparjuuri keskenään. Levitä paksu kerros tuorejuustoa leivän päälle. Päällystä punasipulilla, paahtopaistilla, chutneyllä ja versoilla ja krasseilla.
vinkki! Voit myös maustaa labneh-juuston piparjuurella ja tarjoillasitä tuorejuuston sijaan.
Katso myös:
Pulled beef -voileivät Ruoka.fi
Lämmin kanaleipä ja ananassalsa Ruoka.fi
Pulled Pork eli revitty possunkassler Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous