Paistetut parsat ja tomaattisalsa
Parsa on nyt tuoreimmillaan. Itsetehty salsa on maukas makupari miedolle kasvikselle.
Ainekset
- noin 8 vihreää parsaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- tilkka sitruunamehua
Salsa
- 2 tomaattia
- pala punasipulia
- silputtua basilikaa
- tilkka öljyä
- mustapippuria
Valmistusohje
Silppua tomaatit, sipuli ja basilika. Sekoita joukkoon tilkka öljyä, mausta pippurilla. Kuori parsat ja kuumenna öljy paistinpannulla. Paista parsoja hyvällä lämmöllä noin 5 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa ja tilkalla sitruunamehua. Nauti salsan kanssa.
Katso myös:
Paistettua parsaa osterikastikkeessa (Phad Noomaifarang Naammanhoi)
Kotiliesi: Tuoretta parsaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous