Pakastettu mansikkajuustokakku
Pakastettu mansikkajuustokakku valmistetaan juhliin etukäteen näppärästi ilman uunia.
Ainekset
pohja:
- 150 g Digestive-keksejä
- 8 kuivattua taatelia
- 1 dl kookoshiutaleita
- 4 rkl rypsiöljyä
täyte:
- 1 prk (250 ml) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 2 prk (à 200 g) bulgarianjogurttia
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 dl lemon curdia
- 2 pkt (à 200 g) pakastemansikkasosetta
koristeeksi:
- marjoja
Valmistusohje
1. Murskaa keksit monitoimikoneessa. Lisää joukkoon pilkotut taatelit, kookoshiutaleet ja rypsiöljy. Aja tasaiseksi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen vuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle.
2. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita toisessa kulhossa jogurtti, maitorahka lemon curd ja sulatettu mansikkasose tasaiseksi seokseksi. Kääntele lopuksi joukkoon kevyesti vaniljavaahto.
3. Kaada täyte keksipohjan päälle. Peitä kakku huolella ja nosta pakastimeen vähintään vuorokaudeksi.
4. Nosta kakku noin puolisen tuntia ennen tarjoilua sulamaan. Siirrä tarjoiluvadille ja koristele tuoreilla marjoilla. Tarjoa heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous