Papu-bulgur-mozzarellapaistos
Papu-bulgur-mozzarellapaistos valmistuu näppärästi purkkipavuista, mutta jos syöt usein papuja, keitä niitä kerralla reilusti ja pakasta annospusseissa.
Ainekset
- 1 dl täysjyväbulguria
- 1 prk (285 g) isoja valkoisia luomupapuja
- 8 minitomaattia
- silputtua timjamia
- 1 tl oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
- 100 g mozzarellaa
Valmistusohje
1. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Huuhdo pavut siivilässä kylmällä vedellä. Pane bulgur ja pavut uunivuokaan.
3. Lisää päälle halkaistut tomaatit. Mausta tomaatit timjamilla ja ripauksella suolaa. Valuta päälle vähän öljyä. Rouhaise päälle mustapippuria.
4. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Lisää päälle mozzarella ja kypsennä paistosta edelleen noin 5 minuuttia. Paistos on valmis nautittavaksi.
Katso myös:
Mehevä kasvispaistos ja kasvislisäke, Ruoka.fi
Kasvismelanzane, Ruoka.fi
Kasvis-bulgurisalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous