Reseptit

Pashapavlovat

Pikkupavlovien täytteenä on hieman perinteistä pashaa kevyempi rahka-kermaseos. Voit tehdä marenkipohjat itse tai ostaa valmiina kaupasta.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Sampo Korhonen/Otavamedia

Pashapavlovat ovat syötävän suloiset pääsiäisjälkiruuat.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Täyte

  • 250 g maitorahkaa
  • 3 dl vispi- tai kuohukermaa
  • 3 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1/2 dl appelsiinimarmeladia
  • 1/2–1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1/2 dl rouhittuja manteleita
  • koristeeksi pääsiäisnameja

Valmistusohje

8 valmista pientä marenkipohjaa tai 1 iso pohja.

1. Vatkaa kerma sokereiden kanssa vaahdoksi, kääntele sekaan rahka. Lisää marmeladi ja sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä mantelirouhe.
2. Lusikoi täyte juuri ennen tarjoamista marenkipohjien päälle. Koristele makeisilla.

Katso myös:

Pasha – pääsiäisaterian makea päätös Ruoka.fi

Passionpavlova Ruoka.fi

Perinteinen pasha Kotiliesi.fi

X