Passionmousse
Passionpyree koristellaan kukilla.
Ainekset
- 150 g tuoretta passionhedelmä-sokerilientä (50 g sokeria, 50 g passionpyreetä, 50 g vettä)
- 1/2 vaniljatankoa
- 350 g tuorejuustoa (mascarpone)
- 150 g ranskankermaa
- 100 g passionpyreetä (Boiron)
- 150 g tomusokeria
koristeeksi:
- ruis- ja minitages-kukkia
Valmistusohje
Kiehauta passionhedelmä-sokerilientä varten sokeri, hedelmäpyree, vesi ja halkaistu vaniljatangon puolikas. Jäähdytä liemi.
Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, passionpyree, tomusokeri ja kylmä passionhedelmä-sokeriliemi tasaiseksi. Jaa annoslaseihin ja tarjoa viileänä.
• Passionpyreen asemesta voit käyttää esimerkiksi pakastemansikoista tehosekoittimella valmistettua pyreetä ja lisätä mausteeksi vähän sitruunan mehua.
Kommentit
Mulle tekee reseptin huonoksi se, että kaupoista ei löydä reseptin raaka-aineita ja tässä tapauksessa se on passionpyree jota ei löydy, kilon pakkauksia tukusta jne mutta ei tämmöistä määrää.
Kommentit
Mulle tekee reseptin huonoksi se, että kaupoista ei löydä reseptin raaka-aineita ja tässä tapauksessa se on passionpyree jota ei löydy, kilon pakkauksia tukusta jne mutta ei tämmöistä määrää.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous