Reseptit

Passionmousse

Passionpyree koristellaan kukilla.

Teksti:
Inga Aaltonen
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 150 g tuoretta passionhedelmä-sokerilientä (50 g sokeria, 50 g passionpyreetä, 50 g vettä)
  • 1/2 vaniljatankoa
  • 350 g tuorejuustoa (mascarpone)
  • 150 g ranskankermaa
  • 100 g passionpyreetä (Boiron)
  • 150 g tomusokeria

koristeeksi:

  • ruis- ja minitages-kukkia

Valmistusohje

 

Kiehauta passionhedelmä-sokerilientä varten sokeri, hedelmäpyree, vesi ja halkaistu vaniljatangon puolikas. Jäähdytä liemi.

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, passionpyree, tomusokeri ja kylmä passionhedelmä-sokeriliemi tasaiseksi. Jaa annoslaseihin ja tarjoa viileänä.

• Passionpyreen asemesta voit käyttää esimerkiksi pakastemansikoista tehosekoittimella valmistettua pyreetä ja lisätä mausteeksi vähän sitruunan mehua.

X